معمارشهر: طراحی شهری نظم بین برنامه ریزی و معماری است. این فرم فیزیکی سه بعدی به ت های توصیف شده در یک طرح جامع می دهد. این امر بر طراحی قلمرو عمومی متمرکز است که هم توسط فضاهای عمومی و هم ساختمانهایی که آنها را تعریف می کنند ایجاد می شود. طراحی شهری این فضاها را به طور کلی مشاهده می کند و با هم جمع کردن دانش های مختلف مسئول اجزای شهرها در یک چشم انداز واحد است. در مقایسه با برنامه های جامع ، طرح های طراحی شهری عموماً افق زمانی کوتاهی دارند و معمولاً مختص منطقه یا پروژه هستند.

عناصر اصلی یک طرح طراحی شهری شامل خود طرح ، تهیه رهنمودهای طراحی ساختمانها ، طراحی قلمرو عمومی - فضای باز ، خیابانها ، پیاده روها و میدان های بین ساختمانها و اطراف آن - و "منافع عمومی" مسائل ساختمانها این موارد شامل جمع شدن ، قرار دادن و مسائل مربوط به آفتاب ، سایه و باد است.

برنامه های طراحی شهری برای مناطق مختلف ، از جمله شهرها ، جبهه های آب ، پردیس ها ، راهروها ، محله ها ، توسعه های با کاربرد مختلط و مناطق ویژه تهیه شده است. مسائلی که باید در نظر گرفته شود شامل توسعه موجود ، توسعه پیشنهادی ، زیرساختهای تاسیساتی ، چارچوب خیابانها ، چارچوب فضای باز ، چارچوب محیطی و اصول توسعه پایدار است. برنامه های طراحی شهری نیاز به همکاری بین رشته ای بین طراحان شهری ، معماران ، معماران منظره ، برنامه ریزان ، مهندسان عمران و محیط زیست و تحلیل گران بازار دارد. نقش اصلی طراح شهری خدمت به عنوان کسی است که اغلب می تواند کار طیف متنوعی از متخصصان را ادغام کند.

دلایل آماده سازی یک طرح طراحی شهری

یک طرح طراحی شهری باید به شرایطی که پروژه انجام می شود پاسخ دهد ، از جمله اهداف حامیان مالی طرح ، جو ی یا اجتماعی در جامعه و واقعیت های مالی و بازاریابی. در زیر چند نمونه از دلایل تهیه یک طرح طراحی شهری آورده شده است.

چشم انداز

از طراحان شهری معمولاً خواسته می شود تا چشم انداز جوامع را برای جذب سرمایه گذاری و هماهنگی بسیاری از منافع متفاوت و حتی ناهماهنگ فراهم کنند. با ارائه چنین چشم اندازی ، طراحان شهری می توانند تلاش های فردی را برای ایجاد یک کل بزرگتر از مجموع قطعات آن جمع کنند. ایجاد چنین بینشی نیاز به یک فرایند عمومی دارد ، تا اشتیاق گسترده ای را برای چشم انداز پرورش دهد و "باند واگن" پشتیبانی ایجاد کند.

طراحی استراتژی ها

علاوه بر یک چشم انداز کلی ، یک طرح طراحی شهری باید شامل یک برنامه اجرای استراتژیک ، با هر دو طرح کوتاه و بلند مدت باشد. برای ادامه حرکت ، اختصاص دادن کارها یا پروژه های خاص به گروههایی که اجرا می شوند نیز مهم است.

ادامه مطلب

اهداف و کاربردهای برنامه های شهری

برنامه ریزی شهری

فرآیند برنامه ریزی

قابلیت برنامه ریزی

برنامه ریزی

مبنای حقوقی برنامه ریزی محیطی

محیط زیست، برنامه ریزی و مدیریت

، ,طراحی ,شهری ,های ,یک ,طرح ,طراحی شهری ,یک طرح ,طرح طراحی ,چشم انداز ,های طراحی ,طراحی قلمرو عمومی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


جدیدترین برنامه سالانه و تقویم اجرایی سال 98-99 طراحی وب سایت |سارین وب تحلیل های بازار سهام ، شنیده ، تکنیکال ، خبر ، سیگنال وبلاگ فایل های علمی horizon-life penswildtenters vistatarhit Carmen's info چجوری پیچک پلاس